Atunci când 2% înseamnă 100%

Donează cei 2% din impozitul pe venit Asociației Decent, fiindcă împreună putem fi 100% alături de cei care așteaptă de la noi un gest de omenie. Uneori un simplu gând bun nu e suficient, o simplă vorbă nu rezolvă situația dificilă în care se află un om necăjit. Uneori e nevoie de mai mult din partea noastră, de implicare fizică, materială pentru a da cu adevărat o mână de ajutor omului cuprins de necazuri. Faptele bune înseamnă a folosi resurse sufletești, dar și financiare. De aceea, vă amintim că puteți vira 2% din impozit pentru activitățile filantropice ale Asociației Decent.

Impozitul pe venit se plătește oricum statului în fiecare an, dar o parte din el poate ajunge astfel la oameni care se confruntă cu diferite greutăți și care se află în grija Asociației Decent, având mare nevoie de sprijin. Da, e adevărat că fiecare formular înseamnă o sumă modestă, dar tocmai aceasta e frumusețea luptei umăr la umăr pe care o ducem: știm că ceilalți sunt acolo, uniți pentru aceeași cauză și dispuși să renunțe la ei, dar niciodată la cel care suferă. Alătură-te și tu acestor gesturi nobile prin simpla completare a formularului. Unde-s 2%, puterea crește!

Descarcă formularul 230

Please follow and like us: